ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Ένα ακόμη κλεμμένο ΙΧ βρίσκεται καμένο στο Δροσερό (pics)

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί ο εντοπισμός κλεμμένων αυτοκινήτων στην περιοχή του Δροσερού, στην Ξάνθη τα οποία στη συνέχεια βρίσκονται καμένα.
Ξάνθη: Ένα ακόμη κλεμμένο ΙΧ βρίσκεται καμένο στο Δροσερό (pics)

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί ο εντοπισμός κλεμμένων αυτοκινήτων στην περιοχή του Δροσερού, στην Ξάνθη, να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες και να έχουν καταστρέφει πλήρως.

Το πρωί του Σαββάτου ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε στην Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο εκλάπη από περιοχή της πόλης – πιθανώς – τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της ίδιας ημέρας.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ενώ το κλεμμένο ΙΧ εντοπίστηκε στην περιοχή του Δροσερού καμένο και κατεστραμμένο πλήρως.

Αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί ουκ ολίγες φορές στην ίδια περιοχή, όπου εντοπίζονται καμμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν κλαπεί.

Η ζημιά για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων είναι τεράστια, καθώς συνήθως τα οχήματα αχρηστεύονται πλήρως.

Ξάνθη: Δείτε φωτογραφικό υλικό από το τελευταίο αυτοκίνητο «θύμα»

Πηγή www.xanthinea.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Ένα ακόμη κλεμμένο ΙΧ βρίσκεται καμένο στο Δροσερό (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.