ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασμα Ερντογάν κατά της Ευρώπης:«Δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε!»

Απείλησε πως θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες. Ξέσπασε για ακόμη μία φορά κατά της Ευρώπης ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ερντογάν, μίλησε σήμερα σε πόλη της επαρχίας Ερζερούμ και καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, το οποίο έκρινε αυστηρά την τουρκική επιχείρηση στην πόλη Αφρίν της βόρειας Συρίας. Ο Τούρκος πρόεδρος...
Ξέσπασμα Ερντογάν κατά της Ευρώπης:«Δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε!»

Απείλησε πως θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες.

Ξέσπασε για ακόμη μία φορά κατά της Ευρώπης ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν, μίλησε σήμερα σε πόλη της επαρχίας Ερζερούμ και καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, το οποίο έκρινε αυστηρά την τουρκική επιχείρηση στην πόλη Αφρίν της βόρειας Συρίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε απειλές κατά της Ευρώπης, λέγοντας πως θα την πλημμυρίσει με πρόσφυγες.

 «Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Μας ικετεύσατε να μην ανοίξουμε τις πόρτες. Αν το κάνουμε δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Μάλιστα ακούμπησε το χέρι του στο φέρετρο του Τούρκου στρατιώτη, που σκοτώθηκε στην Αφρίν και ανέφερε πως επιθυμεί να γίνει μάρτυρας και τόνισε πως ο Αλλάχ του υποσχέθηκε πως η νίκη είναι κοντά.

Τέλος, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν παρέλειψε να απειλήσει και τις ΗΠΑ λέγοντας:

«Είμαστε ένα έθνος ογδόντα ενός εκατομμυρίων. Δεν θα μας πουν τι να κάνουμε.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασμα Ερντογάν κατά της Ευρώπης:«Δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.