ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια ξύλο στη Ζάκυνθο: Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν Βρετανούς τουρίστες! (vid)

Βίαια επεισόδια και άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών τουριστών και ομάδας Ρομά στη Ζάκυνθο, όταν οι τελευταίο επιχείρησαν να τους ληστέψουν.
Άγρια ξύλο στη Ζάκυνθο: Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν Βρετανούς τουρίστες! (vid)

Βίαια επεισόδια μεταξύ Βρετανών τουριστών και ομάδας Ρομά στη Ζάκυνθο, μετά τα μεσάνυχτα όταν έκλεισαν τα νυχτερινά μαγαζιά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν μια χρυσή αλυσίδα από τους Βρετανούς οι οποίοι αντέδρασαν.

Αυτή ήταν η αφορμή για τον καυγά ο οποίος ευτυχώς παρά την αγριότητα των χτυπημάτων και τη συμμετοχή και καταστηματαρχών, δεν κατέληξε σε σοβαρούς τραυματισμούς. Έγιναν πάντως τρεις συλλήψεις Ρομά.

Γενικότερα τα περιστατικά βίας και κλοπών που προκαλούνται από Ρομά κακοποιούς είναι καθημερινό φαινόμενο στη Ζάκυνθο στην περιοχή του Λαγανά

Οι κάτοικοι ζητούν καλύτερη αστυνόμευση καθώς συχνά είναι τα φαινόμενα στα οποία προσπαθούν να κλέψουν κινητά, χρήματα, τιμαλφή, ακόμη και ρούχα.

Δείτε παρακάτω το περιστατικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια ξύλο στη Ζάκυνθο: Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν Βρετανούς τουρίστες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.