ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν-Ντοναλντ Τραμπ: Τόσο θα κοστίσει η συνάντησή τους

«Είναι ένα κόστος που θέλουμε να πληρώσουμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης
Κιμ Γιονγκ Ουν-Ντοναλντ Τραμπ: Τόσο θα κοστίσει η συνάντησή τους

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η ιστορική συνάντηση του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν και του Αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κι αυτή η συνάντηση όπως φαίνεται…θα κοστίσει.

Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση στη Σιγκαπούρη εκτιμάται πως θα κοστίσει περίπου 20 εκατ. δολάρια, ποσό που θα δαπανηθεί και για την ασφάλεια εκτός των υπολοίπων εξόδων της διοργάνωσης.

 «Εάν με ρωτήσετε πόσο θα κοστίσει αυτό… Θα σας έλεγα κάτι περισσότερο ή λιγότερο από περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια», ανέφερε ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, Λι Χσιέν Λουνγκ και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πιθανό να ανακτήσουμε κάποιο μικρό μέρος του ποσού αυτού, αλλά νομίζω ότι είναι ένα κόστος που θέλουμε να πληρώσουμε και είναι η συνεισφορά μας σε μία διεθνή επιδίωξη, που είναι φανερό ότι εξυπηρετεί το εθνικό μας συμφέρον».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κιμ Γιονγκ Ουν-Ντοναλντ Τραμπ: Τόσο θα κοστίσει η συνάντησή τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.