×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αμερικανός γερουσιαστής καλεί όλα τα Boeing 737 MAX 8 να καθηλωθούν στο έδαφος


Sportime Team

Αμερικανός γερουσιαστής καλεί όλα τα Boeing 737 MAX 8 να καθηλωθούν στο έδαφος


Ο Αμερικανός γερουσιαστής Richard Blumenthal κάλεσε τις αμερικανικές αρχές να καθηλώσουν στο έδαφος όλα τα 737 MAX 8s «έως ότου η FAA (Federal Aviation Administration) μπορεί να διαβεβαιώσει Αμερικανούς ταξιδιώτες ότι αυτά τα αεροσκάφη είναι ασφαλή».

«Η συντριβή της πτήσης 302 των Αιθιοπικών Αερογραμμών ήταν η δεύτερη καταστροφική και ανησυχητική τραγωδία που αφορούσε τα νέα 737 MAX 8 αεροσκάφη της Boeing σε λιγότερο από πέντε μήνες. Τα δυο αυτά καταστροφικά ατυχήματα – αμφότερα διεκδικήσαν τη ζωή όλων των επιβατών – προκαλούν σοβαρή αμφισβήτηση της ασφάλειας αυτών των αεροπλάνων», δήλωσε ο Richard Blumenthal και συνέχισε λέγοντας:

«Η FAA και η αεροπορική βιομηχανία πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα και αποφασιστικά για να προστατεύσουν Αμερικανούς ταξιδιώτες, πιλότους και αεροσυνοδούς. Τα αεροσκάφη αυτά πρέπει να καθηλωθούν αμέσως και οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να εργάζονται γρήγορα για να ελαχιστοποιήσουν τις διαταραχές και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες των οποίων το ταξίδι επηρεάζεται».

US Sen. Richard Blumenthal speaks at a news conference in December 2018.

Η FAA αρνήθηκε να καθηλώσει τα αεροπλάνα αυτά στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη καθορίσει εάν το ζήτημα με το αεροσκάφος των Ethiopian Airlines σχετίζεται με το ζήτημα που οδήγησε στην πτώση του ίδιου τύπου αεροσκάφους  της Lion Air στην Ινδονησία.

«Αυτή η έρευνα έχει μόλις ξεκινήσει και μέχρι σήμερα δεν μας έχουν δοθεί στοιχεία για να συναγάγουμε συμπεράσματα ή να κάνουμε οποιεσδήποτε ενέργειες», δήλωσε η FAA αντικρούοντας τα λεγόμενα του Richard Blumenthal.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras