ΚΟΣΜΟΣ

Απαντά στις φήμες το Μπάκιγχαμ – Ζωντανός ο Φίλιππος

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονη η φήμη ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιοι στα social media, οι οποίοι ισχυρίζονταν πως ο δούκας του Εδιμβούργου «νικήθηκε» από τον κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε ποιες χώρες είναι αδύνατον να ελεγχθεί η εξάπλωση Και ενώ ρεπορτάζ με...

Φίλιππος
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονη η φήμη ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιοι στα social media, οι οποίοι ισχυρίζονταν πως ο δούκας του Εδιμβούργου «νικήθηκε» από τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε ποιες χώρες είναι αδύνατον να ελεγχθεί η εξάπλωση

Και ενώ ρεπορτάζ με πηγές από τη Σκωτία τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αναφέρει, ωστόσο, πως αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώνεται επίσημα ο θάνατός του, μιας και, λόγω της κατάστασης, δεν θα μπορούσε να γίνει η κηδεία του όπως ακριβώς του αρμόζει και όπως απαιτεί το βασιλικό πρωτόκολλο.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες για τον 98χρονο σύζυγο της Βασίλισσας Ελισάβετ. τονίζοντας πως ο Φίλιππος είναι καλά στην υγεία του.

Exit mobile version