ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο – Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια (vid)

Στιγμές που σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσουν έζησαν δύο γυναίκες την Καλιφόρνια, που βρέθηκαν στο στόμα μίας τεράστιας φάλαινας. Συγκεκριμένα, , η Τζούλι ΜακΣόρλεϊ και η Λιζ Κοτριέλ έκανα καγιάκ μέχρι που είδαν φάνελες μέσα στο νερό, να βρίσκονται πολύ κοντά τους. Εκείνη την ώρα η φάλαινα βγήκε από το νερό άνοιξε το στόμα και τις...

Απίστευτο - Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στιγμές που σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσουν έζησαν δύο γυναίκες την Καλιφόρνια, που βρέθηκαν στο στόμα μίας τεράστιας φάλαινας.

Συγκεκριμένα, , η Τζούλι ΜακΣόρλεϊ και η Λιζ Κοτριέλ έκανα καγιάκ μέχρι που είδαν φάνελες μέσα στο νερό, να βρίσκονται πολύ κοντά τους.

Εκείνη την ώρα η φάλαινα βγήκε από το νερό άνοιξε το στόμα και τις παρέσυρε μαζί της, προκαλώντας τρόμο στους γύρω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπ: «Ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν»

Μάλιστα όπως προείπαμε τις κατάπιες χωρίς ευτυχώς καμία από τις δύο να τραυματιστεί με την μία εξ αυτών να καταγράφει με κάμερα.=

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι θα πεθάνω, ότι είμα νεκρή. Νόμιζα ότι θα με πλακώσει η φάλαινα. Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα κάτω από το νερό» ήταν τα λόγια της Λιζ Κοτριελ.

Exit mobile version