ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Βρετανός που θυμάται…τα πάντα (vid)

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο!Ο Aurelien θυμάται όντως τα πάντα
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Βρετανός που θυμάται…τα πάντα (vid)

Αν ευχήθηκες κάποτε να μπορείς να θυμάσαι και την παραμικρή λεπτόμερεια της ζωής σου,αλλά κατέληξες στο συμπέρασμα πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα σε στεναχωρήσω! Είναι…

Ταλέντο, ευχή ή κατάρα, το να θυμάσαι ό,τι σου έχει συμβεί σε κάθε χρονική περίοδο της ζωής σου με ακρίβεια, είναι μάλλον κάτι που δεν θα ήθελες αλλά κάποιοι το έχουν!

Ο Aurelien είναι ο πρώτος Βρετανός που λέγεται πως έχει αυτό το ταλέντο μαζί με κάποιους ακόμα ανθρώπους στον πλανήτη!

Ο Βρετανός Aurelien Hayman είναι σίγουρα διαφορετικός και μπορεί όχι μόνο να θυμηθεί τι έκανε, αλλά μπορεί να θυμηθεί τι φορούσε, τι έτρωγε, ακόμα και πώς ήταν ο καιρός.

Ο Aurelien, πάσχει ωστόσο από μία διαταραχή γνωστή και ως υπερθυμησία, η οποία είναι μια νευρολογική διαταραχή που οδηγεί τους ανθρώπους να μπορούν να θυμούνται πολύ περισσότερα από τον μέσο άνθρωπο.

Μέχρι στιγμής μόλις 20 άνθρωποι στον κόσμο έχουν διαγνωστεί με τη διαταραχή αυτή και ο Aurelien είναι ο μόνος Βρετανός.

Δείτε την ιστορία του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Βρετανός που θυμάται…τα πάντα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.