ΚΟΣΜΟΣ

Αθήνα: Το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» (vid)

Στο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα προσγειώθηκε το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου, το ουκρανικό σοβιετικής κατασκευής, An-225 Mriya. Την Τετάρτη (14/5) προσγειώθηκε στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» το μεγαλύτερο και βαρύτερο αεροπλάνο του κόσμου, το θηριώδες ουκρανικό, σοβιετικής κατασκευής An-225 Mriya. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσοχοΐδης: «Βήμα-βήμα ξεβρωμίζουμε τη χώρα» (vid) Τo γιγαντιαίο αεροπλάνο είχε σχεδιαστεί ειδικά...

Αεροπλάνο Αθήνα
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα προσγειώθηκε το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου, το ουκρανικό σοβιετικής κατασκευής, An-225 Mriya.

Την Τετάρτη (14/5) προσγειώθηκε στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» το μεγαλύτερο και βαρύτερο αεροπλάνο του κόσμου, το θηριώδες ουκρανικό, σοβιετικής κατασκευής An-225 Mriya.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσοχοΐδης: «Βήμα-βήμα ξεβρωμίζουμε τη χώρα» (vid)

Τo γιγαντιαίο αεροπλάνο είχε σχεδιαστεί ειδικά για τη μεταφορά του σοβιετικού διαστημικού λεωφορείου Buran στη «ράχη» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε στην Αθήνα υγειονομικό υλικό από την Κίνα.

Το γιγαντιαίο αεροσκάφος Ουκρανικής κατασκευής έχει μήκος καμπίνας 84 μέτρα και χωράει 16 κοντέινερ, 80 επιβατικά αυτοκίνητα, ακόμη και ένα ολόκληρο Boeing 737.

Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο:

Exit mobile version