ΚΟΣΜΟΣ

Bayraktar: Ο Έλον Μασκ καθοδηγεί με τους δορυφόρους του τα τουρκικα drone στην Ουκρανία!

Αρκετά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Έλον Μασκ όπως φαίνεται στον πόλεμο της Ουκρανίας καθοδηγώντας τα ουκρανικά drones.
Bayraktar: Ο Έλον Μασκ καθοδηγεί με τους δορυφόρους του τα τουρκικα drone στην Ουκρανία!

Bayraktar: Ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία συνεχίζεται χωρίς σταματημό, ειδήσεις από τη Βρετανία επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα έγινε λόγος για την ουκρανική ομάδα ειδικών drone με το όνομα Aeurorozvidka, η οποία χρησιμοποίησε τα τουρκικής κατασκευής UAV και SİHA για να απωθήσει Ρώσους στρατιώτες,

Μιλάμε φυσικά για drones να οποία επικοινωνούσαν μέσω δορυφόρων Starlink που είχε στείλει ο Έλον Μασκ πριν από λίγο.

Η Τουρκία, η οποία παραμένει ουδέτερη στην πολεμική αυτή διαμάχη, διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην πορεία του πολέμου σύμφωνα με όσα αναφέρει το «haberler.com».

Η εφημερίδα Telegraph έκανε όπως προείπαμε την αποκάλυψη λέγοντας, ότι οι ειδικές ουκρανικές δυνάμεις με το όνομα Aeurorozvidka πυροβόλησαν Ρώσους στρατιώτες με διαφορετικά drones, συμπεριλαμβανομένων τουρκικής κατασκευής UAV/SİHA.

Η Ουκρανία άρχισε να χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Έλον Μασκ στα τουρκικά SİHA. Οι κοινές φωτογραφίες δείχνουν ότι ουκρανικά UAV και SİHA κατέστρεψαν ρωσικά τανκς.

Η εφημερίδα έγραψε ότι αυτά τα drones παρέμειναν σε επαφή με το επίκεντρο επικοινωνώντας με τους δορυφόρους του δισεκατομμυριούχου.

Επισημαίνοντας ότι τα συστήματα Starlink αύξησαν το διαδίκτυο και την ταχύτητα σύνδεσης στην περιοχή, τα βρετανικά μέσα ανέφεραν ότι η εφαρμογή του Starlink ήταν η εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.