ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Γκέιτς: «Ο κορονοϊός θα τελειώσει το 2022»

Τη δική του πρόβλεψη για το πότε θα τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού, έδωσε ο Μπιλ Γκέιτς, που εξ’ αρχής προσπαθεί να βρει τρόπο να τον εξαλείψει. Ο γνωστός επιχειρηματίας, ξεκαθάρισε ότι η καθημερινότητα στην Αμερική θα επανέλθει στα φυσιολογικά, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Αυτό θα οφείλεται στα εμβόλια που θα έχουν κάνει μέχρι...

Μπιλ Γκέιτς: «Ο κορονοϊός θα τελειώσει το 2022»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τη δική του πρόβλεψη για το πότε θα τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού, έδωσε ο Μπιλ Γκέιτς, που εξ’ αρχής προσπαθεί να βρει τρόπο να τον εξαλείψει.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ξεκαθάρισε ότι η καθημερινότητα στην Αμερική θα επανέλθει στα φυσιολογικά, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Αυτό θα οφείλεται στα εμβόλια που θα έχουν κάνει μέχρι τότε μεγάλη πρόοδο, ενώ πιστεύει ότι μπορεί να έχει εγκριθεί και η δημόσια χρήση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπόρις Τζόνσον: Κλείνει τις παμπ το… σκέφτεται για γενικό lockdown!

«Το τέλος της πανδημίας; Η καλύτερη περίπτωση είναι πιθανώς το 2022 αλλά, κατά τη διάρκεια του 2021, θα πρέπει να μπορούμε να μειώσουμε τους αριθμούς αν ακολουθήσουμε την παγκόσμια προσέγγιση», είπε ο Μπιλ Γκέιτς και συνέχισε:

«Ευτυχώς, υπάρχει η τεχνολογία εμβολίων, προέκυψε η χρηματοδότηση, οι εταιρείες έβαλαν τους καλύτερους ανθρώπους τους γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος ότι η πανδημία δεν θα διαρκέσει επ’ αόριστον».

Exit mobile version