ΚΟΣΜΟΣ

Χάος σε κλαμπ με 13 νεκρούς λόγω κορονοϊού: Προσπάθησαν να ξεφύγουν απ’ τις Αρχές και ποδοπατήθηκαν (vid)

Τραγωδία σε κλαμπ στο Περού, ελέω κορονοϊού, καθώς μετά από εισβολή της αστυνομίας τουλάχιστον 13 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και σκοτώθηκαν! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, η αστυνομία έκανε έφοδο σto κλαμπ στη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, καθώς είχε πληροφορίες ότι παραβιάζονταν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Τότε οι θαμώνες πανικοβλήθηκαν και προσπαθώντας...

Χάος σε κλαμπ λόγω κορονοϊού: Προσπάθησαν να ξεφύγουν από την αστυνομία και ποδοπατήθηκαν – 13 νεκροί!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τραγωδία σε κλαμπ στο Περού, ελέω κορονοϊού, καθώς μετά από εισβολή της αστυνομίας τουλάχιστον 13 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και σκοτώθηκαν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, η αστυνομία έκανε έφοδο σto κλαμπ στη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, καθώς είχε πληροφορίες ότι παραβιάζονταν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Τότε οι θαμώνες πανικοβλήθηκαν και προσπαθώντας να διαφύγουν της σύλληψης, τουλάχιστον 13 εξ αυτών ποδοπατήθηκαν ή πέθαναν από ασφυξία.

Επιπλέον ακόμη έξι ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων τριών αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη τη Δευτέρα (24/8)

Οσον αφορά την απόδοση ευθυνών οι Αρχές κατηγόρησαν τον «αδίστακτο επιχειρηματία» για «εγκληματική ανευθυνότητα», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται χάος και όλοι τα βάζουν με όλους», δήλωσε ο Ορλάντο Βελάσκο της Εθνικής Αστυνομίας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό RPP.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή τους ότι οι θαμώνες του κλαμπ προσπάθησαν να περάσουν από τη μοναδική πόρτα που υπήρχε και παγιδεύτηκαν μεταξύ της πόρτας και μιας σκάλας που οδηγούσε στο δρόμο.

Τέλος να αναφέρουμε η αστυνομία προχώρησε σε 23 συλλήψεις.

Exit mobile version