ΚΟΣΜΟΣ

Χριστούγεννα: Δείτε live πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης!

Ο Άγιος Βασίλης έχει αρχίσει το ταξίδι του για να μας φέρει χαρούμενα Χριστούγεννα!
Χριστούγεννα: Δείτε live πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης!

Νωρίς νωρίς άρχισε ο Άγιος Βασίλης το ταξίδι του, προκειμένου να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά ή όσους νιώθουν παιδιά για τα Χριστούγεννα.

Ο Άγιος ξεκίνησε την πορεία του από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν, ενώ εδώ και δεκαετίες η πορεία αυτή είναι υπό στενή επιτήρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο λόγος; Φυσικά για να τον προσέχουν και να καταφέρει να φτάσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου, που τον χρειάζονται αυτή την τόσο σημαντική μέρα.

Μέχρι τώρα ο Άγιος Βασίλης, έχει μοιράσει πάνω από ενάμιση δισεκατομμύριο δώρα στην Ωκεανία και την Ασία, σε χώρες που λόγω της διαφοράς ώρας… μπήκαν νωρίτερα στα Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ταξιδεύει πιο γρήγορα ακόμα και από τα μαχητικά F-15 προκειμένου να προλάβει να κάνει το γύρο του κόσμου σε 24 ώρες.

Σύμφωνα με την Norad που τον παρακολουθεί: «Κόβει ταχύτητα, για να μπορούμε να τον συνοδεύουμε», ενώ παράλληλα παρακολουθούν και τον αγαπημένο σε όλους Ρούντολφ, με την κόκκινη μύτη του από τα ραντάρ τους.

Μην ανησυχείτε, τα δώρα θα φτάσουν ακριβώς την ώρα που πρέπει κάτω από τα δέντρα σας.

Παρακολουθείτε ΕΔΩ το πού ακριβώς βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χριστούγεννα: Δείτε live πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.