Διώρυγα του Σουέζ

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα μια πομπή που μετακίνησε βασιλικές μούμιες είναι ο λόγος πολλών καταστροφικών γεγονότων.

Διώρυγα του Σουέζ: Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα μια πομπή που μετακίνησε βασιλικές μούμιες είναι ο λόγος πολλών καταστροφικών γεγονότων.

Διώρυγα του Σουέζ: Tο τεράστιο πλοίο Ever Given «αποκολλήθηκε» τελικά νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αφού παρέμεινε εκεί… σφηνωμένο για έξι μέρες.

Ξένο δημοσίευμα υποστηρίζει πως γι’ αυτό το γεγονός όπως και για άλλες… καταστροφές μπορεί να ευθύνεται η κατάρα του Φαραώ.

Πιο συγκεκριμένα μία πομπή μετέφερε 22 μούμιες από ένα μουσείο στην Αίγυπτο σε κάποιο άλλο και μετά ακολούθησαν κάποια παράξενα γεγονότα τα οποία κάποιοι αποδίδουν στο… ξύπνημα της κατάρας του Φαραώ.

Αξιωματούχοι μάλιστα σχεδιάζουν να μεταφέρουν τις μούμιες από το Αιγυπτιακό Μουσείο στην Πλατεία Ταχρίρ στο Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού στις 3 Απριλίου, το οποίο θα περιλαμβάνει λείψανα του Βασιλιά Ραμσή ΙΙ και της Βασίλισσας Αχμόζ-Νεφετάρι.

Τα νέα της παρέλασης ακολούθησαν αρκετές καταστροφές, συμπεριλαμβανομένου εκτός του γιγαντιαίου πλοίου που μπλόκαρε το κανάλι του Σουέζ, ένα θανατηφόρο ατύχημα με τρένο και πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αποδίδουν τα γεγονότα στην κατάρα των Φαραώ και λένε: «Ο θάνατος θα έρθει με γρήγορο φτερό για όσους διαταράσσουν την ειρήνη του βασιλιά».

Οι αρχαιολόγοι από την άλλη δεν ασπάζονται τον ισχυρισμό και λένε πως κανένας από τους αρχαίους τάφους δεν έπαθε κάποια ζημία κατά τις ανασκαφές και ότι: «η εμφάνιση αυτών των ατυχημάτων είναι απλώς μοίρα».

Ο αρχαίος θρύλος υποστηρίζει ότι όποιος ενοχλεί τις μούμιες της αρχαίας Αιγύπτου θα μαστίζεται με μια κατάρα που υπάρχει στα λείψανα των μυθικών ιερέων από την ταφή.

Πιο συγκεκριμένα εκτός από το πλοίο στο κανάλι του Σουέζ, η χώρα γνώρισε ένα θανατηφόρο ατύχημα στο τρένο στο Sohag, ένα κτίριο 10 ορόφων κατέρρευσε στη γέφυρα του Σουέζ και ένας τεράστιος πυλώνας από σκυρόδεμα κατέρρευσε κατά την κατασκευή μιας γέφυρας στη Μαριώτια.

Survivor διαρροή 30/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το 2ο αγώνισμα για την ασυλία! Κόκκινοι ή μπλε;

Πολωνία: Τίμησε την Ελληνική Επανάσταση… με Ηρακλή και Ιβάνοφ!