Οι Άγγλοι θυμήθηκαν την απίθανη αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν το 2018 ο Πρίγκιπας Κάρολος όταν την είχε αποκαλέσει «μανούλα» το 2018

Οι Άγγλοι θυμήθηκαν την απίθανη αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν το 2018 ο Πρίγκιπας Κάρολος όταν την είχε αποκαλέσει «μανούλα» το 2018.

Η Αγγλία γιορτάζει τα 70 χρόνια βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ τα οποία συμπληρώθηκαν φέτος το 2022. Στην σχετική ομιλία του ο 73χρονος πλέον γιος της έβγαλε λόγο προκειμένου να τιμήσει τη μητέρα του

Σε κάποια στιγμή την αποκάλεσε «mummy» (μανούλα δηλαδή) με την Βασίλισσα να μην αντιδρά καθόλου στο άκουσμα αυτής της λέξης όπως σημειώνει η «mirror.co.uk». Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το παρευρισκόμενο πλήθος χειροκρότησε θερμά στο άκουσμα της λέξης.

«Μεγαλειότατη, μανούλα. Ήσουν παρούσα στις δύσκολες στιγμές μας. Μας ενώνεις όλους ώστε να γιορτάσουμε μαζί στιγμές περηφάνιας, χαράς, ευτυχίας. Μας συνάντησες και μας μίλησες. Γέλασες και έκλαψες μαζί μας και το πιο σημαντικό, είσαι δίπλα μας όλα αυτά τα 70 χρόνια».

Η ομιλία του 2022

Όπως σημειώνουν οι Άγγλοι είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε αποκαλέσει μανούλα τη Βασίλισσα και μάλιστα θυμήθηκαν την πιο χαρακττηριστική.

Ήταν το 2018 όταν σε ομιλία του για τα 92α γενέθλιά της (πλέον είναι 97) όταν στο άκουσμα της λέξης μανούλα η Ελισάβετ είχε… γουρλώσει τα μάτια της κάνοντας έναν μορφασμό που έχει μείνει ως σήμερα.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το 2018