ΚΟΣΜΟΣ

Εμπορία οργάνων: Συνελήφθη άνδρας που πουλούσε μικρά παιδιά για «όργανα» στην Ευρώπη

Ο συγκεκριμένος είχε καταφέρει να κάνει τουλάχιστον τρεις τέτοιες συναλλαγές.
Εμπορία οργάνων: Συνελήφθη άνδρας που πουλούσε μικρά παιδιά για «όργανα» στην Ευρώπη

Εμπορία οργάνων: Στην περιοχή Zakarpattia, στην Ουκρανία, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα έκανε εμπόριο παιδιών ηλικίας 1 και 2 ετών «για όργανα» στην Ευρώπη. Ο συγκεκριμένος είχε καταφέρει να κάνει τουλάχιστον τρεις τέτοιες συναλλαγές.

Τα συγκλονιστικά περιστατικά κατήγγειλε ο Ουκρανός δημοσιογράφος Vitaly Glagola στο κανάλι του στο Telegram. Όπως διαπίστωσε, ο άνθρωπος που έπεσε στα χέρια των ουκρανικών υπηρεσιών ενεργούσε πάντα με παρόμοιο τρόπο, αναζητούσε γονείς που είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα παιδιά τους και να τα κάνουν δωρητές οργάνων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.