Τεράστια καριέρα στην Αμερική κάνει η Ελληνοαμερικανίδα Εύη Πούμπουρα – Evy Poumpouras, από μικρή θαύμαζε την αρχαία Ελλάδα και τους Αρχαίους Έλληνες θεούς.

Σε νεαρή ηλικία θέλοντας να αντιμετωπίσει το bullying που δεχόταν, ξεκίνησε πολεμικές τέχνες προκειμένου να γίνει αυτάρκης και να τα βγάζει πέρα μόνη της.

Μεγαλώνοντας άρχισε να διαβάζει αρχαία ελληνική φιλοσοφία, θέλοντας να μελετήσει στρατηγική, τακτική, μαθηματικά και αποκωδικοποιήσεις.

Τελικά κατάφερε να αναδειχθεί επικεφαλής προστασίας των Αμερικανών Προέδρων -του Μπους, της Χίλαρι Κλίντον αλλά και του Μπαράκ Ομπάμα- καταστρώνοντας σχέδια εξόδου από τον Λευκό Οίκο σε περίοδο επίθεσης, σε τρομοκρατικά χτυπήματα, απαγωγές και ο,τι ακραίο (δεν) μπορεί να βάλει ο νους ανθρώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Διοργανώνουν πάρτι για να κολλήσουν!

Κάπως έτσι βρέθηκε αντιμέτωπη με κάθε λογής περιστατικά που την έκαναν διάσημη για την άμεση ανταπόκρισή της ως αρχηγού των μυστικών σχεδίων σε δύσκολες καταστάσεις και που την έχουν φέρει δίπλα σε γεγονότα που έχουν γράψει ιστορία.


Μάλιστα ήταν παρούσα και στην πτώση των Δίδυμων Πύργων, συντονίζοντας το έργο της αστυνομίας και των πυροσβεστών.

Μάλιστα πλέον κυκλοφορεί Και το δικό της βιβλίο με τίτλο «Becoming Bulletproof», για το οποίο τονίζει: «όταν καταφέρνεις και γίνεσαι ουσιαστικά άτρωτος-αλεξίσφαιρος, νιώθεις ότι έρχεσαι σε επαφή με την καλύτερη, την πιο δυνατή και την πιο θαρραλέα εκδοχή του εαυτού σου. Γι αυτό και η αληθινή δύναμη βρίσκεται στο μυαλό και όχι στο σώμα.

Το να έχεις κουράγιο σημαίνει ότι έρχεσαι αντιμέτωπος με τους πραγματικούς σου φόβους αλλά ότι παράλληλα καταφέρνεις και είσαι αποφασιστικός, ότι μπορείς και εντοπίζεις ποια είναι η πηγή της κάθε εστίας πανικού και φόβου».

 

View this post on Instagram

 

First day on the set of Spy Games. Getting ready to meet the competitors. This is my welcome to #spygames face. @bravotv

A post shared by Evy Poumpouras (@evypoumpouras) on