ΚΟΣΜΟΣ

Φενερμπαχτσέ: Πήρε σημαντική απόφαση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα – Τι αποφάσισαν οι Τούρκοι

Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας στη γενική συνέλευσή.
Φενερμπαχτσέ: Πήρε σημαντική απόφαση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα – Τι αποφάσισαν οι Τούρκοι

Φενερμπαχτσέ: Πήρε σημαντική απόφαση αναφορικά με την πιθανή αποχώρηση της από το πρωτάθλημα, με τον πρόεδρο της ομάδας να ανακοινώνει πως τελικά η ομάδα θα συνεχίσει να συμμετέχει στο τουρκικό πρωτάθλημα, με την οριστική απόφαση αποχώρησής της να λαμβάνεται σε νέα γενική συνέλευση σε τρεις μήνες.

Μάλιστα ο Αλί Κοτς ζήτησε από τους παίκτες της Φενέρ να φέρουν το πρωτάθλημα.

Φενερμπαχτσέ: Πήρε σημαντική απόφαση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα - Τι αποφάσισαν οι Τούρκοι

Όμως οι άνθρωποι της Φενέρ αποφάσισαν να μην συμμετάσχει η ομάδα στη διοργάνωση του Σούπερ Καπ 2023 ή να συμμετάσχει στη διοργάνωση του Σούπερ Καπ 2023 με την ομάδα Ποδοσφαίρου U19, εκτός εάν αναβληθεί σε κατάλληλη ημερομηνία και οριστεί ξένος διαιτητής.

Επίσης αποφάσισαν τη μη συμμετοχή της στο Κύπελλο Τουρκίας για δύο σεζόν από την επόμενη σεζόν ή την συμμετοχή με την ομάδα U19 για τις επόμενες 2 σεζόν.

Δηλώσεις για την υπόθεση έκανε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Ζούμε μια ιστορική μέρα για όλους μας. Είναι περήφανη στιγμή που μπορώ να μαζέψω αυτό το πλήθος εδώ, να έχουμε τέτοιο κόσμο εδώ. Για άλλη μια φορά, είμαι περήφανος που είμαι οπαδός της Φενερμπαχτσέ. Μπράβο σε όλους. Χαίρομαι που σε έχω», ανέφερε.

«Η διάθεση ενός διαιτητή δεν μπορεί να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους δυστυχισμένους. Μπορεί να είμαστε 30 χιλιάδες άνθρωποι εδώ σήμερα, αλλά εκπροσωπούμε 30 εκατομμύρια. Ένας διαιτητής δεν μπορεί να κάνει 30 εκατομμύρια θαυμαστές δυσαρεστημένοι με τις γελοίες αποφάσεις του», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Survivor.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι αποφάσισαν να υποβάλει η Φενέρ αίτηση στα αρμόδια συμβούλια της UEFA και της FIFA ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες λόγω «του μη βιώσιμου σημείου στο οποίο έχει φτάσει το τουρκικό ποδόσφαιρο λόγω των παρεμβάσεων που έγιναν εκτός των ποδοσφαιρικών φορέων».

Μάλιστα οι αποφάσεις ανακοινώθηκαν και επίσημα:

Φενερμπαχτσέ: Πήρε σημαντική απόφαση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα - Τι αποφάσισαν οι Τούρκοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενερμπαχτσέ: Πήρε σημαντική απόφαση για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα – Τι αποφάσισαν οι Τούρκοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.