ΚΟΣΜΟΣ

Γάμος αλά Ελληνικά: Η Νία Βαρντάλος ανακοίνωσε και τρίτη ταινία!

Και τρίτο μέρος θα έχει η αγαπημένη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά», είδηση την οποία έδωσε η ελληναμερικανίδα πρωταγωνίστρια Νία Βαρντάλος.

Και τρίτο μέρος θα έχει η αγαπημένη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» («My Big fat Greek Wedding»), είδηση την οποία έδωσε η πρωταγωνίστρια Νία Βαρντάλος.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Και τρίτο μέρος θα έχει η αγαπημένη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» , είδηση την οποία έδωσε η ελληνομαρικανίδα πρωταγωνίστρια Νία Βαρντάλος.

Μετά το «Γάμος αλά Ελληνικά» («My Big fat Greek Wedding») το 2002 και το «Γάμος αλά Ελληνικά2» το 2016, η Νία Βαρντάλος έκανε γνωστό ότι θα έχουμε μία ακόμη συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας.

Συγκεκριμένα την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatagram η ομογενής ηθοποιός και σεναριογράφος Νία Βαρντάλος (Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου).

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα προσπαθούμε να κάνουμε τα γυρίσματα του τρίτου μέρους της ταινίας λέγοντας μάλιστα πως ‘τα νέα διέρρευσαν γιατί ένας Έλληνας το ανακάλυψε’».

Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, πως όλοι οι ηθοποιοί που έπαιζαν στις προηγούμενες ταινίες προσκλήθηκαν, όμως τα κακά νέα είναι ότι τα γυρίσματα δεν μπορούν να γίνουν καθώς δεν μπορούν να έχουν ασφάλεια ως ανεξάρτητο πρότζεκτ εν μέσω της πανδημίας και πως μόνο τα φιλμ που γυρίζονται σε στούντιο μπορούν να λάβουν ασφάλεια.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έκανε

Exit mobile version