ΚΟΣΜΟΣ

Ημέρα της Γης: Το Google Doodle παρουσιάζει τη κλιματική αλλαγή

Σήμερα, 22 Απριλίου του 2022 γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γης και η Google έκανε τη δική της αφιέρωση.
Ημέρα της Γης: Το Google Doodle παρουσιάζει τη κλιματική αλλαγή

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα στις 22 Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γης, μία μέρα κατά την οποία προωθείται η ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα.

Η Google αποφάσισε να τιμήσει και αυτή με τον τρόπο της την ημέρα αυτή ευαισθητοποιώντας παράλληλα τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της, και είναι ένα φλέγον ζήτημα του πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα, η Google αφιέρωσε το σημερινό Google Doodle στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης και την κλιματική αλλαγή με έναν πρωτότυπο και ταυτόχρονα άμεσο και κατανοητό τρόπο.

Το σημερινό Google Doodle λοιπόν μας δείχνει εικόνες από διάφορα μέρη της γης και κυρίως από παγετώνες στο πέρασμα του χρόνου.

Η διαφορά στους παγετώνες, οι οποίοι παίζουν τεράστιο ρόλο στη διατήρηση του σωστού κλίματος και θερμοκρασίας στον πλανήτη μας, εμφανίζονται εμφανώς μεγαλύτεροι στις παρελθοντικές φωτογραφίες με τη διαφορά τους στο μέγεθος συγκριτικά με το τώρα να τρομάζει!

«Η κλιματική αλλαγή υπάρχει και οι πάγοι λιώνουν με ταχύτατο ρυθμό», θα μπορούσε να είναι το μήνυμα που συνοδεύει το σημερινό Google Doodle.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις σημερινές απεικονίσεις της Google:

Ημέρα της Γης: Το Google Doodle παρουσιάζει τη κλιματική αλλαγή

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις