ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Έκανε ειδική δίαιτα για να εμφιαλώσει τα αέριά της προς τιμή της νεκρής Βασίλισσας – Πόσο τα πούλησε

Το μοντέλο από τις ΗΠΑ επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς ετοίμασε ένα ειδικό μείγμα στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πέθανε πρόσφατα.
ΗΠΑ: Έκανε ειδική δίαιτα για να εμφιαλώσει τα αέριά της προς τιμή της νεκρής Βασίλισσας – Πόσο τα πούλησε

ΗΠΑ: Η ιστορία έρχεται από το Κονέκτικατ και έχει πρωταγωνίστρια ένα διάσημο μοντέλο, το οποίο στεναχωρήθηκε όταν απεβίωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ και θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της.

Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς (και δίκιο θα έχει) αν είναι δόκιμος αυτός ο τρόπος…

Εν πάση περιπτώσει, εμείς παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα από δημοσίευμα ξένου Μέσου και τα συμπεράσματα δικά σας.

«Το διάσημο μοντέλο Στεφ Μάτο ζει στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έγινε ξαφνικά δημοφιλές όνομα στα social media, όταν ακούστηκε ότι τους περασμένους μήνες πουλούσε τα… αέριά της μέσα σε βάζα.

Η Μάτο έκανε ένα διάλειμμα από το… εμπόριο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού ο γιατρός της το απαγόρευσε.

Επανήλθε το μοντέλο από τις ΗΠΑ

Τώρα επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς ετοίμασε ένα ειδικό μείγμα στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πέθανε πρόσφατα.

Εκφράζοντας ότι ένιωσε βαθιά θλίψη όταν ενημερώθηκε για τον χαμό της, παρά το γεγονός ότι ζούσε πολλά χιλιόμετρα μακριά, το μοντέλο αποφάσισε να ετοιμάσει ένα τελευταίο βάζο.

Η Μάτο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να τιμήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, εκπληρώνοντας το ειδικό αίτημα ενός Βρετανού πελάτη.

Συγκεκριμένα, έτρωγε μόνο ντόνατς, κρέας ελαφιού, μπισκότα και αποξηραμένα φασόλια για 24 ώρες για να το εκπληρώσει.

Τελικά, η Μάτο κατάφερε να βάλει τα αέρια της σε βάζο, προσέθεσε ένα μπρίκι αγγλικό τσάι και το πούλησε στον πελάτη έναντι 1.735 λιρών».

Αφού τα θέλει ο… οργανισμός της, καταλαβαίνετε ότι εύκολα κάποιος μπορεί να σχολιάσει το μοντέλο με τη φράση «έχει χεσ… στα φράγκα».

Και αν θέλετε την άποψή μας, σε περίπτωση που είναι αλήθεια αυτές οι ξενόφερτες ειδήσεις, ο κόσμος έχει λαλήσει τελείως.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα