ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάν Σαββίδης: Το ευχαριστώ στους σύγχρονους ήρωες (pic)

Ο Ιβάν Σαββίδης με ένα εκτενές μήνυμα ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους του επαγγελματίες του κλάδου, κάνοντας λόγο για πραγματικούς ήρωες. Η σημερινή ημέρα έχει θεσπιστεί στη Ρωσία ως Ημέρα των Γιατρών και είναι αφιερωμένη σε εκείνους που απασχολούνται στο κλάδο της ιατρικής και ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα, αναφέροντας: «Εκπροσωπώντας...

Ιβάν Σαββίδης
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Ιβάν Σαββίδης με ένα εκτενές μήνυμα ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους του επαγγελματίες του κλάδου, κάνοντας λόγο για πραγματικούς ήρωες.

Η σημερινή ημέρα έχει θεσπιστεί στη Ρωσία ως Ημέρα των Γιατρών και είναι αφιερωμένη σε εκείνους που απασχολούνται στο κλάδο της ιατρικής και ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα, αναφέροντας:

«Εκπροσωπώντας τις χιλιάδες των Ελλήνων διασποράς της Ρωσίας θέλω να συγχαρώ ειλικρινά τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζομένους για τις υπηρεσίες τους.

Αποδεχθείτε τα θερμότερα λόγια και την ευγνωμοσύνη μας για την σκληρή σας δουλειά, τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία σας, με στόχο να βοηθάτε και να σώζετε ανθρώπινες ζωές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Καλύπτει ΑΜΚ 10 εκατ. ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης!

Σήμερα αυτές οι λέξεις έχουν ιδιαίτερο νόημα για όλους εμάς. Τους τελευταίους μήνες συνειδητοποιήσαμε ξανά την σημασία αυτού του επαγγέλματος για τον κόσμο, την χώρα και κάθε οικογένεια ξεχωριστά.

Ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και ανθρωπιά. Αυτά επέδειξαν οι γιατροί που πάλεψαν με πάθος την πανδημία και έγιναν οι πραγματικοί ήρωες σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η φροντίδα και η ευαίσθητη στάση δίνουν ελπίδα ανάρρωσης στους ασθενείς και πίστη για το αύριο. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, την ευαισθησία, την καλοσύνη, την φανταστική απόδοση και την αντοχή που επιδεικνύετε.

Εύχομαι να είστε υγιείς και γεμάτοι δύναμη. Να βασιλεύει η ειρήνη και η ευημερία στις οικογένειας σας. Εμείς θα προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας.

Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης».

Exit mobile version