ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία – Τραγωδία: Επτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου (vid)

Τραγωδία στην Κολομβία με επτά τουλάχιστον ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και 46 να τραυματίζονται μετά από έκρηξη βυτιοφόρου. Ένα βυτιοφόρο στην βόρεια Κολομβία μεταξύ των πόλεων Μπαρανκίγια και Σάντα Μάρτα, οι οποίες βρίσκονται στις ακτές της Καραϊβικής, ανατράπηκε και πολλοί έσπευσαν ώστε να… κλέψουν καύσιμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή διαδηλώτρια στο Σιάτλ – Χτυπήθηκε...

Κολομβία βυτιοφόρο
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τραγωδία στην Κολομβία με επτά τουλάχιστον ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και 46 να τραυματίζονται μετά από έκρηξη βυτιοφόρου.

Ένα βυτιοφόρο στην βόρεια Κολομβία μεταξύ των πόλεων Μπαρανκίγια και Σάντα Μάρτα, οι οποίες βρίσκονται στις ακτές της Καραϊβικής, ανατράπηκε και πολλοί έσπευσαν ώστε να… κλέψουν καύσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή διαδηλώτρια στο Σιάτλ – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Τη στιγμή εκείνη, έγινε η έκρηξη του βυτιοφόρου, που ήταν αιτία να χάσουν τη ζωή τους επτά τουλάχιστον άνθρωποι και άλλοι 46 να τραυματιστούν.

«Πιστεύουμε ότι περίπου επτά άτομα κάηκαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», δήλωσε ο Φάμπιαν Όσπινο, δήμαρχος του Πουέμπλο Βιέχο, της πόλης όπου συνέβη το δυστύχημα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ λίγο αργότερα η αστυνομία επιβεβαίωσε τους αριθμούς.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό…

Exit mobile version