ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Μετά την Αλβανία και τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορα με την Ελλάδα

Η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε απόψε την απαγόρευση εισόδου στην επικράτεια της χώρας σε αλλοδαπούς, λόγω κορονοϊού.

Κορονοϊός: Μετά την Αλβανία και τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορα με την Ελλάδα
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Μέτρα για την αποφυγής εξάπλωσης του ιού παίρνουν τα Σκόπια. Μεταξύ αυτών, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε την απαγόρευση εισόδου στην επικράτεια της χώρας σε αλλοδαπούς πολίτες που προέρχονται και από χώρες μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα απαγορευόταν η είσοδος μόνο σε αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου διάδοσής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Κλείνει τα σύνορα με την Ελλάδα η Αλβανία!

Σύμφωνα με τον κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μεταξύ των χωρών που περιλαμβάνονται σε αυτές, μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού είναι και η Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι προερχόμενοι από την Ελλάδα δεν θα μπορούν πλέον να εισέρχονται το επόμενο διάστημα στα Σκόπια.

Ακόμη, όπως αναφέρει η σελίδα skai.gr οι σκοπιανοί αποφάσισαν το κλείσιμο των δευτερευόντων συνοριακών διόδων της χώρας. Σε σχέση με την Ελλάδα, με βάση την αποψινή απόφαση της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, παραμένει ανοιχτή η συνοριακή δίοδος στους Ευζώνους, ενώ κλείνουν οι συνοριακοί δίοδοι της Δοϊράνης (περιοχή Κιλκίς) και της Νίκης (περιοχή Φλώρινας).

Exit mobile version