ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός-Τουρκία: Μετά τα 54.740 νέα κρούσματα, ιδού η… μάσκα κατά του covid-19!

Κορονοϊός: Σοκαριστικό, αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η Τουρκία με 54.740 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το υπουργείου Υγείας. Φυσικά πρόκειται για νέο ακόμη απόλυτο ρεκόρ που καταγράφθηκε στην Τουρκία, καθώς η έξαρση που έχει ο κορονοϊός συνεχίζεται αδιάκοπη μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στις αρχές Μαρτίου. Παράλληλα, τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι...

Κορονοϊός: Σοκαριστικό, αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η Τουρκία με 54.740 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το υπουργείου Υγείας.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Σοκαριστικό, αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η Τουρκία με 54.740 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το υπουργείου Υγείας.

Φυσικά πρόκειται για νέο ακόμη απόλυτο ρεκόρ που καταγράφθηκε στην Τουρκία, καθώς η έξαρση που έχει ο κορονοϊός συνεχίζεται αδιάκοπη μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στις αρχές Μαρτίου.

Παράλληλα, τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 276 άνθρωποι. Το σύνολο θανάτων από την Covid-19 από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 32.943.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων, μεταξύ άλλων την επαναφορά ολικού lockdown σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, που φέτος ξεκινά στις 13 Απριλίου.

Οι πολίτες στην Τουρκία προσπαθούν να προστατευτούν όπως μπορούν και ιδού η… έμπνευση που είχε ένας Τούρκος προκειμένου να προστατευθεί από τον Covid-19!

 

Exit mobile version