ΚΟΣΜΟΣ

Ελληνικής καταγωγής ο μακελάρης του Τέξας! (UPD)

Ακόμη μία φορά. Ακόμη ένα ίδιο περιστατικό. Με βαρύ «φόρο» αίματος  για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενας 17χρονος ελληνική καταγωγής, ο Δημήτριος Παγουρτζής συνελήφθη και ταυτοποίηθηκε ως ο εκτελεστής τουλάχιστον 10 συμμαθητών του σε Λύκειο στην περιοχή της Σάντα Φε, στο Χιούστον του Τέξας! Oι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος είχε στην κατοχή του ένα πυροβόλο...
Ελληνικής καταγωγής ο μακελάρης του Τέξας! (UPD)

Ακόμη μία φορά. Ακόμη ένα ίδιο περιστατικό. Με βαρύ «φόρο» αίματος  για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενας 17χρονος ελληνική καταγωγής, ο Δημήτριος Παγουρτζής συνελήφθη και ταυτοποίηθηκε ως ο εκτελεστής τουλάχιστον 10 συμμαθητών του σε Λύκειο στην περιοχή της Σάντα Φε, στο Χιούστον του Τέξας!

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος είχε στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο, ένα περίστροφο και μία καραμπίνα, ενώ τοποθέτησε και εκρηκτικά στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου!

Στον λογαριασμό του στο Facebook, ο οποίος έχει πλέον… εξαφανιστεί, φαίνεται να υπήρχε μία φωτογραφία με τη μπλούζα που φορούσε την ώρα του μακελειού, η οποία ανέγραφε «Γεννημένος να σκοτώνω»!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.