ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο απειλεί τους Έλληνες με… «οθωμανικά χαστούκια» (vid)

Ποιος Ερντογάν; Δείτε την «μοντέλα» από την Τουρκία που απειλεί την Ελλάδα με… «οθωμανικό χαστούκι». Εάν νομίζετε ότι στην Τουρκία έχουν «ξεφύγει» μόνο ο Ερντογάν και οι υπουργοί του, άντε και οι σύμβουλοι και λοιποί… υποτακτικοί του, απειλώντας την Ελλάδα, με… «οθωμανικά χαστούκια», ε τότε… πλανάσθε πλάνην οικτράν! Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι στην ισλαμιστική...
Μοντέλο απειλεί τους Έλληνες με… «οθωμανικά χαστούκια» (vid)

Ποιος Ερντογάν; Δείτε την «μοντέλα» από την Τουρκία που απειλεί την Ελλάδα με… «οθωμανικό χαστούκι».

Εάν νομίζετε ότι στην Τουρκία έχουν «ξεφύγει» μόνο ο Ερντογάν και οι υπουργοί του, άντε και οι σύμβουλοι και λοιποί… υποτακτικοί του, απειλώντας την Ελλάδα, με… «οθωμανικά χαστούκια», ε τότε… πλανάσθε πλάνην οικτράν!

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι στην ισλαμιστική Τουρκία του Ερντογάν, βαδίζουν στα χνάρια του… πολυχρονεμένου τους ηγέτη και προσπαθούν να αποδείξουν την πίστη τους σε αυτόν, με δηλώσεις που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια της γραφικότητας.

Κάποιοι μάλιστα, δείχνουν να έχουν «ξεφύγει» εντελώς και έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν ακόμα και τον Ερντογάν σε ζήλο. Σε μια προσπάθεια τους να γίνουν «βασιλικότεροι του βασιλέως» η μάλλον… «σουλτανικότεροι του σουλτάνου».

Αυτή τη φορά δεν απειλεί την Ελλάδα κάποιος Τούρκος στρατηγός, υπουργός ή κάποιος άλλος «αυλικός» του νεοσουλτάνου, αλλά μια… «μοντέλα».

Πρόκειται για την Μερβέ Ανακάτ  (Merve Akkanat), η οποία κέρδισε πριν λίγες μέρες τον τίτλο «Top Model Of Turkey» σε διαγωνισμό που έγινε στην Κωνστανινούπολη.

Η Τουρκάλα καλλονή μάλιστα αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα, εξαιτίας των προκλήσεων της Ελλάδας(;) σε βάρος της χώρας της.

«Δέχθηκα μια πρόταση για την Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου. Αλλά την απέρριψα πρόσφατα λόγω της στάσης της Ελλάδας έναντι της χώρας μου. Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε εγγόνια Οθωμανών. Ξέρουμε να τείνουμε κλάδο ελαίας, αλλά και να δίνουμε οθωμανικά χαστούκια εκεί που πρέπει», αποκάλυψε σε συνέντευξη της το μοντέλο από την Τουρκία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ανακάτ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μοντέλο απειλεί τους Έλληνες με… «οθωμανικά χαστούκια» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.