ΚΟΣΜΟΣ

Μόργκαν Φρίμαν:Απολογήθηκε αλλά δεν δέχεται τις κατηγορίες για παρενόχληση

«Οποιαδήποτε τέτοια υπόνοια είναι απόλυτα λανθασμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
Μόργκαν Φρίμαν:Απολογήθηκε αλλά δεν δέχεται τις κατηγορίες για παρενόχληση

Ο Μόργκαν Φρίμαν απολογήθηκε για ακόμα μία φορά σε γυναίκες που τυχόν αναστάτωσε με τη συμπεριφορά του, αλλά αρνήθηκε τις καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε σε νέα του ανακοίνωση:

«Είμαι συντετριμμένος που τα 80 χρόνια ζωής μου κινδυνεύουν να υπονομευθούν, σε μια στιγμή, μετά τα δημοσιεύματα της Πέμπτης» και πρόσθεσε:

«Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρος: δεν προκάλεσα μη ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, ούτε επιτέθηκα σε γυναίκες. Δεν πρόσφερα εργασία ή ανέλιξη με αντάλλαγμα το σεξ. Οποιαδήποτε τέτοια υπόνοια είναι απόλυτα λανθασμένη».

Μάλιστα, όπως τόνισε αυτό που ήθελε πάντα ήταν να κάνει άνδρες και γυναίκες να αισθάνονται άνετα γύρω του και γι αυτό προσπαθούσε συχνά να αστειευτεί με γυναίκες αλλά και να τους κάνει κοπλιμέντα προκειμένου εκείνες να νιώσουν άνετα, όχι όμως με τρόπο παράξενο όπως είπε, αλλά με τρόπο που εκείνος θεωρούσε πως ήταν ανάλαφρος και χιουμοριστικός.

«Ξεκάθαρα, δεν έδινα πάντα την εντύπωση που ήθελα. Και για αυτό απολογήθηκα την Πέμπτη και θα συνεχίσω να απολογούμαι σε όποιον αναστάτωσα, αλλά χωρίς πρόθεση», υπογράμμισε.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.