ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Όχημα έπεσε πάνω σε διαδηλωτές του «Black Lives Matter» – Πολλοί οι τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές, την Παρασκευή (11/12, τοπική ώρα), στη Νέα Υόρκη, και τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Νέα Υόρκη: Όχημα έπεσε πάνω σε διαδηλωτές του «Black Lives Matter» - Πολλοί οι τραυματίες
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές, το απόγευμα της Παρασκευής (11/12, τοπική ώρα), στη Νέα Υόρκη, και τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ένα όχημα έπεσε σε διαδήλωση για το «Black Lives Matter», στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή (11/12, τοπική ώρα), τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά άτομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW συγκρούστηκε με μια ομάδα περίπου 60 διαδηλωτών που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για το «Black Lives Matter».

​Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης (FDNY), τουλάχιστον επτά άτομα τραυματίστηκαν και τα τρία από αυτά φέρουν σοβαρά τραύματα.

Πάντως, ο οδηγός του οχήματος δεν διέφυγε από το σημείο και συνελήφθη, σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, και βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει μια γυναίκα με χειροπέδες, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν όντως ήταν αυτή η υπαίτια του ατυχήματος.

Πηγή Sputnik.gr

Exit mobile version