ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πριγκόζιν τακτοποιείται στην Λευκορωσία. Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν τη βάση

Θα τα καταφέρει να επιβιώσει ο Πριγκόζιν; Τι σκέφτεται να κάνει ο Πούτιν και ο ρόλος του Αλεξάντερ Λουκασένκο
Ο Πριγκόζιν τακτοποιείται στην Λευκορωσία. Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν τη βάση

Το μέλλον του Yevgeny Prigozhin (Πριγκόζιν) είναι ακόμα ασαφές. Μετά την εξέγερση της 23ης Μαΐου, έφυγε για τη Λευκορωσία. Στη χώρα του Αλεξάντερ Λουκασένκο ανακαινίζονται κτίρια, όπως φαίνεται από δορυφορικές φωτογραφίες. Υπάρχουν επίσης εκθέσεις για την παρουσίαση των «δραστηριοτήτων» της Ομάδας Wagner (Βάγκνερ).

Η συνέχεια στα geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πριγκόζιν τακτοποιείται στην Λευκορωσία. Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν τη βάση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.