ΚΟΣΜΟΣ

Περού: Συνετρίβη ελικόπτερο – Νεκροί πέντε στρατιωτικοί

Στο Περού ένα ελικόπτερο συνετρίβη και το αποτέλεσμα του ήταν να έχουν φύγει από την ζωή τουλάχιστον πέντε στρατιωτικοί.

Περού
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στο Περού ένα ελικόπτερο συνετρίβη και το αποτέλεσμα του ήταν να έχουν φύγει από την ζωή τουλάχιστον πέντε στρατιωτικοί.

Στο Περού υπήρξε ένα τραγικό γεγονός καθώς ένα ελικόπτερο συνετρίβη χθες Σάββατο, στη διάρκεια επιχείρησης σε περιοχή όπου παράγονται φύλλα κόκας, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Ο απολογισμός του είναι μέχρι τώρα, να έχουν χάσει την ζωή τους, τουλάχιστον πέντε στρατιωτικοί. Άλλοι δύο είναι αγνοούμενοι και αναζητούνται. Το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας του Περού σε ανακοίνωσή του το αποδίδει σε μηχανική βλάβη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Mε 12 μέλη των ένοπλων δυνάμεων να επιβαίνουν σε αυτό αντιμετώπισε μηχανική βλάβη και κατέπεσε στα νερά του ποταμού Βιλκανότα στη διάρκεια επιχείρησης εναντίον της διακίνησης ναρκωτικών».

H περιοχή εκεί χαρακτηρίζεται ως η «κοιλάδα της κόκας» και ο στρατός κάνει επιχειρήσεις για να βλέπει τι συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το Περού, μαζί με την Κολομβία και τη Βολιβία, συγκαταλέγεται στα κράτη όπου καταγράφεται η μεγαλύτερη παραγωγή φύλλων κόκας, της πρώτης ύλης στη διαδικασία παραγωγής της κοκαΐνης.

Τουρισμός – Επίσημο: Στις 14 Μαΐου το άνοιγμα – Τι υποστηρίζουν οι φορείς του κλάδου

Ελληνοτουρκικά: Τουρκική φρεγάτα προσπάθησε να διώξει γαλλικό ερευνητικό πλοίο από την ελληνοαιγυπτιακή ΑΟΖ (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version