ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζουν τα videos από τον βομβαρδισμό αμάχων στο Ντνίπρο

Βομβαρδισμοί έπληξαν τη Μαριούπολη και το Ντνίπρο τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/3).

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χειροτερεύει η κατάσταση στο ουκρανικό. Βομβάρδισαν αμάχους στο Ντνίπρο, στους Ρώσους η «βόρεια πύλη της Μαριούπολης».
Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζουν τα videos από τον βομβαρδισμό αμάχων στο Ντνίπρο
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η 16η μέρα κατά την οποία ο ρωσικός στρατός παραμένει σε εδάφη στην Ουκρανία, στιγματίστηκε από βομβαρδισμούς σε Μαριούπολη και Ντνίπρο, με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία η Μαριούπολη βομβαρδιζόταν ανά μισή ώρα περίπου, ενώ το Ντνίπρο άμαχος πληθυσμός έγινε στόχος. Παράλληλα σύμφωνα με αναφορές, η κομβικής σημασίας πόλη Βολνοβάχα, «έπεσε».

Αναλυτικότερα, λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/3) βομβαρδίστηκαν περιοχές στο Ντνίπρο (κεντρική Ουκρανία) όπου ζουν άμαχοι. Από τους βομβαρδισμούς τουλάχιστον ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, όπως αναφέρουν ουκρανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Συγκεκριμένα Ουκρανοί γνωστοποίησαν ότι βομβαρδίστηκαν ένας παιδικός σταθμός, μια «πολυκατοικία» και μία διώροφη βιοτεχνία υποδημάτων η οποία πήρε φωτιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Ντνίπρο μέχρι σήμερα ήταν από της περιοχές της Ουκρανίας που είχαν δεχθεί τα λιγότερα πυρά σε σχέση με άλλες πόλεις και περιοχές.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τους βομβαρδισμούς σε Μαριούπολη, Ντνίοπρο και από άλλες περιοχές της χώρας από τα ρωσικά στρατεύματα.

Exit mobile version