ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: «Δεν χρειάζεται να κάνει το τεστ για κορονοϊό»

Το Κρεμλίνο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν χρειάζεται να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό, μιας και δεν έχει καθόλου συμπτώματα. Η Ρωσία είναι η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα από οποιαδήποτε άλλη χώρα και ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό είναι 199. Ωστόσο της επόμενες μέρες αναμένεται...
Πούτιν: «Δεν χρειάζεται να κάνει το τεστ για κορονοϊό»

Το Κρεμλίνο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν χρειάζεται να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό, μιας και δεν έχει καθόλου συμπτώματα.

Η Ρωσία είναι η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα από οποιαδήποτε άλλη χώρα και ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό είναι 199. Ωστόσο της επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει κατακόρυφη άνοδος των κρουσμάτων.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος δεν υποβληθεί στο τεστ για τον κορονοϊό και μάλιστα τονίζουν ότι δεν χρειάζεται γιατί δεν παρουσιάζει καθόλου συμπτώματα.

«Ο Πρόεδρος δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού, επειδή ο ίδιος, δόξα σόι ο Θεός, νοιώθει περίφημα και συνεχίζει να εργάζεται με βάση το πρόγραμμα του» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ακόμη ο Πέσκοφ τόνισε ότι όσοι έρχονται άμεσα σε επαφή με τον Βλάντιμιρ Πούτιν κάνουν το τεστ, όπως για παράδειγμα οι 18 εργάτες στη γέφυρα της Κριμαίας που επισκέφτηκε πρόσφατα.

«Πράγματι, έτσι έγινε. Θεωρούμε ότι αυτά είναι επιβεβλημένα μέτρα πρόληψης. Για να μπορεί ο πρόεδρος να συνεχίσει να εργάζεται με βεβαιότητα, όλοι όσοι τον περιβάλλουν, πρέπει να λαμβάνουν μέτρα πρόληψης» δήλωσε ο Πεσκόφ.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ