×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Rick And Morty: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας


    Μίλτος Τσιμπούκης

Rick And Morty: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας


Το Rick And Morty έκανε αίσθηση κι ένα μικρό χαμούλη με το που κυκλοφόρησε. Πρόκειται  για μια animation σειρά του Adult Swim  με τις περιπέτειες ενός ψιλό τρελού επιστήμονα (λέγε με Rick )και του εγγονού του (Morty) οι οποίοι ταξιδεύουν στο χρόνο, σε παρήλικα σύμπαντα, πλάνητες και γαλαξίες όπου ζουν διάφορες συναρπαστικές περιπέτειες.

Ο λόγος που η σειρά αγαπήθηκε τόσο ήταν ο ιδιαίτερος τόνος που είχε σε ορισμένα επεισόδια τα οποία κακά  τα ψέματα ήταν αριστουργήματα αλλά και το κάφρικο χιούμορ που κυριαρχεί γενικά στην ατμόσφαιρα. Δεν είναι λίγες οι φορές παρακολουθώντας την που θα πιάσεις τον εαυτό σου εκτός από το να γελάει να λέει βρε για δες και ύστερα να σκέφτεται αυτό που παρακολούθησε. Επίσης  οι καφρο αναφορές στην ποπ κουλτούρα δεν λείπουν (και αυτό είναι ακόμη ένα στοιχείο που λατρεύουμε) αν και δεν είναι τόσες  όσες αυτές που συναντάμε σε άλλες παρόμοιες σειρές. Το Rick And Morty είναι δημιουργία του Dan Harmon (community) και του Justin Roiland κι εδώ που τα λέμε με τέτοια ονόματα στη θέση των δημιουργών περιμέναμε το λιγότερο μια καλή σειρά. Μέχρι τώρα το Rick And Morty, αριθμούσε 3 σεζόν. Τι συμβαίνει με την τέταρτη;

To μυστήριο με τον τέταρτο κύκλο..

Η 3η σεζόν ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου του 2017 κι από τότε σιγή ιχθύος. Δεν ξέραμε τι σκέφτονταν ή τι ήθελαν να κάνουν οι δημιουργοί, μέχρι που πέρσι έσκασε η βόμβα πως το κανάλι δεν έχει ανανεώσει την σειρά και κάπως έτσι έπεσε το ίντερνετ.

Λίγους μήνες μετά η σειρά ανανεώθηκε και τώρα έχουμε το πρώτο τρέιλερ και την ημερομηνία της πρεμιέρας…

10 Νοεμβρίου λοιπόν έχουμε την μεγάλη πρεμιέρα και αν και μας στεναχωρεί το γεγονός ότι θα είναι (αρχικά) μόνο για 5 επεισόδια, ωστόσο τον χαμούλη μας θα τον κάνουμε…. Πάλι!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 


Τελευταία Νέα