ΚΟΣΜΟΣ

Rolling Stones: Πέθανε ο ντράμερ Τσάρλι Γουότς

Τον χαμό του ντράμερ Τσάρλι Γουοτς θρηνεί η παγκόσμια μουσική σκηνή και ειδικότερα το συγκρότημα των Rolling Stones.

Πέθανε στα 80 του ο Τσάριλ Γουότς, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πέθανε στα 80 του ο Τσάριλ Γουότς, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως  «…με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουότς. Ο Τσάρλι πέθανε ήσυχα σε νοσοκομείο του Λονδίνου έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο Τσάρλι ήταν αγαπητός σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των Rolling Stones ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του».

«Ζητούμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, των μελών της μπάντας και των στενών φίλων του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση. Ήδη η είδηση του θανάτου έχει κάνει ήδη το γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Ο Γουότς ήταν ένας μέλος του συγκροτήματος από το 1963. Ουσιαστικά ήταν ένα από τα τρία παλαιότερα μέλη των Rolling Stones, με τους Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς να είναι οι άλλοι δύο βεβαίως (από το 1962 μάλιστα αυτοί).

Ο εκλιπών συμμετείχε σε όλα τα άλμπουμ, ενώ επρόκειτο να συμμετάσχει σε περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ. Ωστόσο νωρίτερα τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι δεν θα εμφανιστεί στην περιοδεία επειδή υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση.

Οι Rolling Stones έφθασαν για πρώτη φορά στην κορυφή των αμερικάνικων τσαρτ με το σινγκλ “(I Can’t Get No) Satisfaction”, ακολουθούμενο από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες των “Paint It Black” και “Ruby Tuesday”.

Οι ίδιοι περιέγραφαν τους εαυτούς τους ως το σπουδαιότερο ροκ συγκρότημα του πλανήτη και συνέχισαν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο δημοτικότητας για τις επόμενες δύο δεκαετίες, με άλμπουμ όπως τα “Aftermath” (1966), “Sticky Fingers” (1971), “Exile on Main St.” (1972), “Black and Blue” (1976), “Some Girls” (1978) και “Tattoo You” (1981).

Παρακάτω η ανάρτηση του συγκροτήματος

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Την Κυριακή (29/8) στις 21.00 η πρεμιέρα του «Μεγάλου Αδελφού»

Survivor Ελένη Χαμπέρη: Ασταμάτητη στις διακοπές της – Κάνει κοιλιακούς στον ήλιο

Κορονοϊός – νέα μέτρα: Eπικο σαρδάμ του Κικίλια με τα… αντισυλληπτικά κατά του ιού

Exit mobile version