Σάλος

«Όποιος δεν χτυπάει τη γυναίκα του δεν είναι άνδρας» είπε ο Αντίλ Ελ Μιλουντί

Σάλος προκλήθηκε στο Μαρόκο από τις δηλώσεις δημοφιλούς στη χώρα τραγουδιστή ο οποίος χαρακτήρισε «φυσιολογικό» να χτυπάει ένας άντρας τη γυναίκα του ενώ μπορεί ακόμη και να την σκοτώσει.

«Όποιος δεν χτυπάει τη γυναίκα του δεν είναι άνδρας» είπε ο Αντίλ Ελ Μιλουντί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ: Σοκαριστικό σποτ για τις ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία (vid)

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας: «Στο Μαρόκο αυτό είναι φυσιολογικό, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη σύζυγό του, να την χτυπήσει, να την σκοτώσει».

Το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο του Μαρόκου επέβαλε ποινή διακοπής μετάδοσης στην εκπομπή για τρεις εβδομάδες γιατί «στον εξαιρετικά βίαιο λόγο του» ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά «τον υιοθέτησε επιτρέποντας στον καλεσμένο να επαναλάβει την πρόσκλησή του για βία κατά των γυναικών».

Φυσικά, ο σάλος, που δημιουργήθηκε είναι απόλυτα φυσιολογικός και τα αρνητικά σχόλια έχουν κάνει αστραπιαία το γύρο του κόσμου.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!