ΚΟΣΜΟΣ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Γιατί αποφασίστηκε η εισαγωγή του – Τι λέει ο γιατρός του

Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στην κατάστασή του. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει διαγνωθεί θετικός στον κορονοϊό και το βράδυ της Πέμπτης εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. «Η αναπνοή του ασθενούς δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίσθηκε η εισαγωγή...

Γιατρός Μπερλουσκόνι: «Η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στην κατάστασή του.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει διαγνωθεί θετικός στον κορονοϊό και το βράδυ της Πέμπτης εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

«Η αναπνοή του ασθενούς δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίσθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων.

Διαγνώσθηκε πνευμονία σε αρχικό στάδιο. Η ιατρική ομάδα παρακολουθεί την κατάστασή του, η οποία στην παρούσα φάση δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Θα μείνει για κάποιες ημέρες στο Σαν Ραφαέλε. Ομολογώ ότι κόπιασα αρκετά για να καταφέρω να τον πείσει ότι ήταν ανάγκη να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Η διάθεσή του, φυσικά, δεν είναι από τις καλύτερες, αλλά ούτε και η δική μου», είπε ο Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Exit mobile version