ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ στην Βουλγαρία – Δείχνει τι θα συμβεί και στην Ελλάδα σε λίγο

Η υπογεννητικότητα έχει μειώσει δραματικά τον πληθυσμό της χώρας τα τελευταία 30 χρόνια, γεγονός που αποτελεί «καμπανάκι» για την Ελλάδα.

Βουλγαρία: Η υπογεννητικότητα έχει μειώσει τον πληθυσμό από τα 9 εκατομμύρια το 1989 στα 6,5, γεγονός που αποτελεί «καμπανάκι» για την Ελλάδα.
Βουλγαρία: Η υπογεννητικότητα έχει μειώσει τον πληθυσμό από τα 9 εκατομμύρια το 1989 στα 6,5, γεγονός που αποτελεί «καμπανάκι» για την Ελλάδα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σοκαριστικοί είναι οι αριθμοί σχετικά με την υπογεννητικότητα στην Βουλγαρία, ένα θέμα απασχολεί τις τελευταίες δεκαετίες και την Ελλάδα φυσικά.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του διδάκτωρ Σπύρο Πλακούδα που αναφέρει πως οι Βούλγαροι έχουν υποστεί μια πραγματική δημογραφική καθίζηση. Συγκεκριμένα 30 χρόνια πριν η γειτονική χώρα είχε πληθυσμό που έφτανε τα 9 εκατομμύρια άτομα (σχεδόν όσο η Ελλάδα δηλαδή) όμως πλέον έχει μειωθεί στα 6,5 εκατομμύρια, δηλαδή 2,5 εκατ. Βούλγαροι λιγότεροι!

«Η γειτονική Βουλγαρία έχει υποστεί μια δημογραφική καθίζηση. Ο πληθυσμός της πλέον υποχώρησε στα 6.5 εκατομμύρια (έναντι 9 το 1989). Η Ελλάδα πρέπει να παραδειγματιστεί και να ορίσει ως ύψιστη προτεραιότητα το Δημογραφικό + Μεταναστευτικό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο καθηγητής κ. Πλακούδας.

Όλα αυτά την ώρα που η λαθρομετανάστευση στην χώρα μας παραμένει κορυφαίο ζήτημα, έχοντας προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα σε πολλούς τομείς.

Όπως τα εργασιακά, η υγεία, η εγκληματικότητα και φυσικά η αλλοίωση πληθυσμού και γενικότερα ο αφελληνισμός και η αντικατάστασή του με πολίτες που ασπάζονται το ακραίο ισλάμ.

Άλλωστε πολύ πρόσφατη ήταν η συγκέντρωση χιλιάδων πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που εύλογα προκάλεσε την οργή των Ελλήνων πολιτών και προφανώς συνέβαλλε την εξάπλωση της πανδημίας!

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έγινε στο Twitter

Exit mobile version