ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από blogger που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Ζελένσκι

Ουκρανοί ολιγάρχες μεταφέρουν τις εταιρείες τους στην Αυστρία, φοβούμενοι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι όλα θα μοιραστούν στην Ουκρανία μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων.
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από blogger που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Ζελένσκι

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από τον blogger Αντόν Γκούρα, ο οποίος μάλιστα επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τον Γκούρα, το σχέδιο που θα επικρατήσει μετά τον Αύγουστο είναι η διχοτόμηση της Ουκρανίας, στο μοντέλο της πρώην Δυτικής και της πρώην Ανατολικης Γερμανίας, την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Το σύνορο της Δυτικής και της Ανατολικής Ουκρανίας θα είναι ο Δνείπερος, όπου θα καταστραφούν οι γέφυρες ενώ θα ανοίξουν τα φράγματα για να ανέβει η στάθμη του ποταμού.

Το πολιτικό προσωπικό της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον Γκούρα, θα διαφύγει στη Μεγάλη Βρετανία, με τους Βρετανούς να έχουν ήδη εκπονήσει το σχέδιο, ενώ θα υπάρξει επίσης ειδικός σχεδιασμός για την απορρόφηση των αντιδράσεων του κόσμου σε ένα τέτοιο σενάριο.

Ήδη πάντως σύμφωνα με τον Γκούρα, Ουκρανοί ολιγάρχες μεταφέρουν τις εταιρείες τους στην Αυστρία, φοβούμενοι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι όλα θα μοιραστούν στην Ουκρανία μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από bloger που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Ζελένσκι

Διαβάστε περισσότερα για την γεωστρατηγική και την άμυνα στο geostratigika.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: «Η Γαλάζια Πατρίδα είναι ο φυσικός σύμμαχός μας» λέει το Υπουργείο Παιδείας!

Φρεγάτες: Οι νέες ελληνικές φρεγάτες με τους Aster 30 κάνουν πλέον αποδεδειγμένα ελληνική λίμνη το Αιγαίο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από blogger που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Ζελένσκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.