×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor: Έλληνας κέρδισε 1,85 εκ. ευρώ! (vids)


    Sportime Team

Survivor: Έλληνας κέρδισε 1,85 εκ. ευρώ! (vids). Ο Ελληνοαμερικανός, αστυνομικός στο επάγγελμα, Τόνι Βλάχος ήταν ο μεγάλος...


Ο Ελληνοαμερικανός, αστυνομικός στο επάγγελμα, Τόνι Βλάχος ήταν ο μεγάλος νικητής του «Survivor: Winners at War» στις ΗΠΑ, ο οποίος κέρδισε ​1.850.000 δολάρια!

Στην κορυφή του αμερικανικού Surviror επέστρεψε ο Ελληνοαμερικανός Τόνι Βλάχος! Μετά από έξι χρόνια και τη νίκη του στο «Survivor: Cagayan», στον 28ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο ομογενής αστυνομικός κέρδισε στο επετειακό 40ό «Survivοr: Winners at War», αφενός τον τίτλο του Sole Survivor (μτφ. μοναδικός επιζών) και αφετέρου 1.850.000 δολάρια!

Ο 46άχρονος ομογενής είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα κατάγεται από το χωριό Διασελάκι του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Βλάχος έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι που ανακηρύσσεται για δεύτερη φορά νικητής. Μάλιστα είχε κυνηγήσει την τύχη του ξανά στο «Survivοr: Game Changers» του 2017, αλλά είχε βγει μόλις στη δεύτερη ψηφοφορία εκτός παιχνιδιού.


Τελευταία Νέα