ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο μακελάρης της εφημερίδας! (pic)

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο άνδρας που εισέβαλε με κυνηγετική καραμπίνα στην αίθουσα σύνταξης της τοπικής εφημερίδας του Μέριλαντ και άνοιξε πυρ. Από την επίθεση σκοτώθηκαν πέντε άτομα και τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλοι 20 άνθρωποι. Στη συνέχεια το FBI συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος πρόβαλε αντίσταση και αρνούνταν σθεναρά να συνεργαστεί. Όπως ανακοίνωσε...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο άνδρας που εισέβαλε με κυνηγετική καραμπίνα στην αίθουσα σύνταξης της τοπικής εφημερίδας του Μέριλαντ και άνοιξε πυρ.

Από την επίθεση σκοτώθηκαν πέντε άτομα και τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλοι 20 άνθρωποι. Στη συνέχεια το FBI συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος πρόβαλε αντίσταση και αρνούνταν σθεναρά να συνεργαστεί.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γούιλιαμ Κραμπφ, πρόκειται για έναν 38χρονο άνδρα τον Τζαροόντ Ράμος, ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, ο 38χρονος εδώ και μήνες είχε αρχίσει μέσω twitter τις απειλές σε βάρος των συντακτών της «Capital Gazette», για δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την εμπλοκή του σε εγκληματικές πράξεις.

Exit mobile version