×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ταϊλάνδη – βασιλιάς: Από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου (vids)


    Sportime Team

Ταϊλάνδη – βασιλιάς: Από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου (vids)


Ταϊλάνδη – βασιλιάς: Φαίνεται πως η Ταϊλάνδη έχει το δικό της Λευτέρη Πανταζή και ο λόγος για τον βασιλιά της χώρας, Μάχα Βατζιραλονγκόρν!

Ο εκκεντρικός βασιλιάς για μία ακόμη φορά προκάλεσε τα σχόλια όλου του κόσμου. Πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί με μπουστάκι σε δημόσια θέα, δείχνοντας παράλληλα και τα τατουάζ που έχει σε όλο του το σώμα.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο την ερωμένη του. Την οποία μάλιστα έκανε και επίσημη σε τελετή που έγινε στο παλάτι! Το οξύμωρο ήταν πως η γυναίκα του ήταν δίπλα του και παρακολουθούσε επίσης την επίσημη τελετή.

Κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη από την εγκαθίδρυση της συνταγματικής μοναρχίας στην Ταϊλάνδη το 1932. Να επισημοποιεί δηλαδή ένας βασιλιάς την ερωμένη του.

Όλα αυτά δεν σας θυμίζουν το γνωστό άσμα του Λευτέρη Πανταζή «από δω η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου»;

Συγκεκριμένα, ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν γιόρτασε τα 67α γενέθλιά του στα ανάκτορα και απένειμε επίσημα τον τίτλο της Chao Khun Pra. Με λίγα λόγια είναι η «βασιλική ευγενής σύζυγος», επίσημη ερωμένη δηλαδή. Και ο λόγος για την κατά 33 χρόνια νεώτερή του, την 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο διακρίνεται η κατά 33 χρόνια νεώτερη ερωμένη του βασιλιά πεσμένη στα πόδια του. Εκείνος τη χρίει με ειδικό «τελετουργικό νερό» και η γυναίκα του παρακολουθεί σιωπηλή κι ανέκφραστη τη σκηνή!

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση της επίσημης ερωμένης του βασιλιά της Ταϊλάνδης.

Ταϊλάνδη – βασιλιάς


Τελευταία Νέα