Τέξας - Συγκλονιστικό βίντεο με ανήλικο παιδί μεταναστών: «Κάποιος θα μπορούσε να με απαγάγει, φοβάμαι»

Συγκλονιστικό βίντεο με ένα ανήλικο αγόρι μεταναστών να πλησιάζει την περιπολία των συνόρων του Τέξας αφού εγκαταλείφθηκε και πέρασε τη νύχτα στην έρημο!

Συγκλονιστικό βίντεο με ένα ανήλικο αγόρι μεταναστών να πλησιάζει την περιπολία των συνόρων του Τέξας αφού εγκαταλείφθηκε και πέρασε τη νύχτα στην έρημο!

Συγκλονιστική στιγμή με ένα παιδί, ανήλικο και μετανάστης να πλησιάζει έναν αξιωματικό της συνοριακής περιπολίας των ΗΠΑ κοντά στα σύνορα Μεξικού-Ηνωμένων Πολιτειών στο Τέξας και να ζητήσει βοήθεια.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην dailymail, μπορεί να δει κανείς το αγόρι να περπατά προς τον πράκτορα της συνοριακής περιπολίας και να ζητά βοήθεια γιατί είχε πετάξει κοντά στο Ρίο Γκράντε μόνο και αβοήθητο.

«Ήρθα με μια ομάδα και με εγκατέλειψαν, αλλά δεν ξέρω πού βρίσκονται», είπε το παιδί στον αξιωματικό.

Το αγόρι είναι ένα από τα εκατοντάδες ασυνόδευτα παιδιά που διασχίζουν τα σύνορα κάθε μέρα.

Νέα κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψαν ότι 171.000 μετανάστες συνελήφθησαν από τις αρχές των ΗΠΑ στα σύνορα τον Μάρτιο – το υψηλότερο μηνιαίο σύνολο σε δύο δεκαετίες και το τελευταίο σημάδι της αυξανόμενης ανθρωπιστικής πρόκλησης που αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

Στο σύνολο, μιλάμε για περίπου 19.000 ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών και 53.000 μέλη της οικογένειας που ταξιδεύουν μαζί, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία.

Τα νούμερα συλλήψεων του Μαρτίου στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο μηνιαίο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2000, όταν οι συνοριοφύλακες συνέλαβαν περισσότερους από 180.000 μετανάστες.

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τον περασμένο μήνα διόρισε τον Αντιπρόεδρο Kamala Harris για να ηγηθεί των προσπαθειών της κυβέρνησης στην εξεύρεση μιας μακροχρόνιας λύσης για την κρίση της μετανάστευσης.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο