ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων: Αστυνομικοί γρονθοκοπούν στο κεφάλι λουόμενη παραλίας! (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το περιστατικό που συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και ανέβασε λουόμενος στο twitter. Το περιστατικό που συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, κατέγραψε λουόμενος που το ανέβασε στο twitter και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η νεαρή βρίσκονταν στην παραλία με τον σύντροφο και το 18 μηνών βρέφος τους, όταν έσπευσαν...
Θύελλα αντιδράσεων: Αστυνομικοί γρονθοκοπούν στο κεφάλι λουόμενη παραλίας! (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το περιστατικό που συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και ανέβασε λουόμενος στο twitter.

Το περιστατικό που συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, κατέγραψε λουόμενος που το ανέβασε στο twitter και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η νεαρή βρίσκονταν στην παραλία με τον σύντροφο και το 18 μηνών βρέφος τους, όταν έσπευσαν οι δύο αστυνομικοί να τη συλλάβουν. Ένας εξ αυτών την χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια την έσυραν πριν της περάσουν χειροπέδες.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο λόγος της βίαιης σύλληψης της έγινε επειδή πέρασε ένα αλκοτέστ και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είναι ανήλικη και παραδέχτηκε ότι έκανε κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία, αλλά υποστήριξε ότι πέρασε το τεστ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και επέμεναν να τους ακολουθήσει αυτή τους ρώτησε αν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν ανήλικους που πίνουν αλκοόλ στην παραλία. Και τη στιγμή που αρνήθηκε να δώσει το όνομά της, άρχισαν να την χτυπούν με γροθιές.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/HewittLexy/status/1000511462425681921

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θύελλα αντιδράσεων: Αστυνομικοί γρονθοκοπούν στο κεφάλι λουόμενη παραλίας! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.