ΚΟΣΜΟΣ

Το διαβάσατε στο geostratigika: Η ανταλλαγή Γκρίνερ με Μπουτ

Η έρευνα της σελίδας geostratigika ανέδειξε το θέμα της ανταλλαγής Μπρίτνεϊ Γκρίνερ- Βίκτορ Μπουτ κι αν διαβάσετε ποιος ήταν ο τελευταίος θα καταλάβετε για πόσο σημαντική εξέλιξη μιλάμε
Το διαβάσατε στο geostratigika: Η ανταλλαγή Γκρίνερ με Μπουτ

Η τελευταία εξέλιξη σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της Μπρίτνεϊ Γκρίνερ έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μπλέκει τον «Έμπορο του Θανάτου».

Υπενθυμίζουμε ότι η Γκρίνερ, αθλήτρια του WNBA κρατείται στην Ρωσία μετά από σύλληψή της από αξιωματικούς της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο με κατηγορίες  κατοχής ναρκωτικών.

Στο geostratigika.gr διαβάσατε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε προτείνει «ανταλλαγή» της Γκρίνερ με τον Βίκτορ Μπουτ ο οποίος από το 2012 εκτίει ποινή φυλάκισης 25 ετών σε φυλακή των ΗΠΑ.  Η πληροφορία αυτή (που πρώτα είχε δημοσιευτεί στο Forbes τον Μάιο του 2022 αλλά διαψεύστηκε αρχικά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ) ισχύει και όπως φαίνεται η «ανταλλαγή» θα προχωρήσει.

Για να καταλάβετε για πόσο σημαντική υπόθεση μιλάμε:

Ο Μπουτ δεν είναι μια απλή περίπτωση κρατουμένου. Πρώην μέλος του Σοβιετικού στρατού και της KGB, με το προσωνύμιο «Έμπορος του Θανάτου» υπήρξε ο μεγαλύτερος λαθρέμπορος όπλων στον κόσμο μετά την πτώση της ΕΣΣΔ.

Μάλιστα η ζωή του έγινε ταινία με τίτλο «Lord of War» και πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Όχι βέβαια ως «Βίκτορ Μπουτ» αλλά ως «Γιούρι Ορλόφ».

Μπορείτε να διαβάσετε για τον βίο και την πολιτεία του Μπουτ σε αυτό το link   και θα καταλάβετε πόσο σημαντική είναι αυτή η εξέλιξη και για τι πρόσωπο μιλάμε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το διαβάσατε στο geostratigika: Η ανταλλαγή Γκρίνερ με Μπουτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.