ΚΟΣΜΟΣ

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Μολδαβία που έβγαλε την καρδιά της μητέρας της

Μια ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας ήρθε στο «φως της δημοσιότητας» η οποία αφορά μια πανέμορφη Μολδαβή και την μητέρα της.

Μολδαβία: Μια ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας ήρθε στο «φως της δημοσιότητας» η οποία αφορά μια πανέμορφη Μολδαβή και την μητέρα της.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μολδαβία: Συγκεκριμένα η τουρκική ιστοσελίδα «milliyet.com» που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Komsomolskaya Pravda» μιλά για μια σοκαριστική δολοφονία μιας μητέρας από την ίδια την κόρη. Μάλιστα η 21χρονη δράστιδα φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της μητέρας της ενώ ακόμη ζωντανή!

Πάντως το δικαστήριο σε μια απόφαση έκπληξη έκρινε  την πανέμορφη νεαρή φοιτήτρια δεν πρέπει να φυλακιστεί, καθώς κατέληξε στο γεγονός ότι δεν έχει σώας τας φρένας. Έτσι έδωσε εντολή να κλειστεί σε ψυχιατρείο, ώστε να νοσηλευτεί μιας και θεώρησε πως η νεαρή δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς έκανε.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε στο Κόμρατ, μια πόλη στη Νότια Μολδαβία. H 21χρονη η Αννα Λείκοβιτς φέρεται να μαχαίρωσε εν ψυχρώ τη 40χρονη μητέρα της (Πρασκόβια Λείκοβιτς) και στη συνέχεια να ξερίζωσε την καρδιά της ενώ η γυναίκα βρισκόταν ακόμη στη ζωή!

Μάλιστα η νεαρή εν συνεχεία λέγεται οτι καθάρισε το αίμα από τον τόπο του εγκλήματος, κατόπιν έκανε ήρεμη μπάνιο και μετά συναντήθηκε με το αγόρι της! Σαν να μη συνέβαινε τίποτα!

«Μαχαίρωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβγαλε την καρδιά μιας γυναίκας όσο ζούσε», είπε ένας αστυνομικός, σύμφωνα με την εφημερίδα Komsomolskaya Pravda. Στη συνέχεια «αποφάσισε να αφαιρέσει την καρδιά από το στήθος μιας ετοιμοθάνατης γυναίκας».

«Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά του ράγισε κυριολεκτικά την καρδιά», πρόσθεσε η αστυνομική πηγή. Η φοιτήτρια ιατρικής, η οποία είχε 9.400 ακόλουθους στο Instagram την ώρα του συμβάντος, προσέφυγε στο δικαστήριο την επόμενη μέρα μετά την κράτηση.

Ο θείος της δράστιδος είπε, «Είχε μια υπέροχη οικογένεια. Η Πρασκόβια αγαπούσε πολύ την κόρη του και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μαζί της. Χρειάστηκαν δύο ώρες για να μου πει η αστυνομία ότι ο κύριος ύποπτος ήταν η Άννα. Δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό».

Μολδαβία: Το δικαστήριο αποφάνθηκε οτι δεν ευθύνεται για τις ενέργειες της

Η Άννα Λέικοβιτς, η οποία ήταν 21 ετών τη στιγμή της δολοφονίας τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, έχει πλέον κριθεί αθώα για τις πράξεις της από το δικαστήριο.

Η ιατροδικαστική ψυχιατρική εξέταση της νεαρής γυναίκας μετά τη δολοφονία έδειξε ότι ο Λέικοβιτς δεν μπορούσε «να αντιληφθεί σωστά τις σημαντικές για την ποινική υπόθεση συνθήκες» και «δεν μπορούσε να καταθέσει στην υπόθεση», λόγω της ψυχικής της κατάστασης.

Ως αποτέλεσμα του ιατρικού προσδιορισμού της ψυχικής του κατάστασης, τοποθετήθηκε σε ψυχιατρείο αφού το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι η Άννα Λέικοβιτς δεν ήταν ποινικά υπεύθυνη για τις πράξεις του κατά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Μολδαβία: Καθάριζε τα νύχια της στο δικαστήριο

Δείγμα του ότι η 21χρονη δεν ήταν καλά στα μυαλά της. αποτελεί και το παρακάτω γεγονός: Συγκεκριμένα η εθεάθη σε ένα βίντεο στην πρώτη ακρόαση της δίκης να καθαρίζει τα νύχια της ενώ βρισκόταν στο εδώλιο. Μάλιστα όταν ο δικαστής μπήκε στην αίθουσα, αντί η κατηγορούμενη να σηκωθεί όρθια όπως πρέπει να κάνουν όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο εκείνη έγειρε πάνω στο εδώλιο δείχνοντας τελείως αδιάφορη. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ισχύει η κατηγορία ότι δολοφόνησε και τεμάχισε τη μητέρα του, η όμορφη κοπέλα απάντησε γελώντας: «Αντίο».

Οι αναφορές ανέφεραν ότι η μητέρα της ύποπτης είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά της στη Γερμανία και πίστευε ότι η κόρη της έκανε χρήση ναρκωτικών. Κατά συνέπεια, η μητέρα της κανόνισε θεραπεία για την Άννα η οποία Άννα ήταν θυμωμένη για αυτήν την κατάσταση. Ωστόσο, ο θείος της Βλαντιμίρ αρνήθηκε ότι η Άννα, η οποία ήταν ασκούμενη γιατρός, είχε λάβει την θεραπεία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λιούμποφ Γιανάκ δήλωσε: «Η συλληφθείσα είναι η κυρία ύποπτος. Είναι απίθανο να υπάρχουν άλλοι ύποπτοι. Απαιτείται διεξοδική έρευνα για να διευκρινιστεί το κίνητρο της δολοφονίας».

Exit mobile version