ΚΟΣΜΟΣ

Τόσα παίρνει η Φραντσέσκα Φαράγκο για ένα σέξι post στο Instagram

Ο κόσμος του Instagram, όπως γνωρίζεις, δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Όλα έχουν την τιμή τους. Έτσι και η Φραντσέσκα Φαράγκο, που έχεις δει στο ριάλιτι του Netflix Too Hot To Handle, πληρώνεται αδρά για ένα σέξι ποστ στο Instagram.  Η Φραντσέσκα Φαράγκο, μοντέλο από τον Καναδά, απαριθμεί 4,8 εκατομμύρια ακόλουθους που συνεχώς ανεβαίνουν. Η συμμετοχή...

Φραντσέσκα Φαράγκο
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο κόσμος του Instagram, όπως γνωρίζεις, δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Όλα έχουν την τιμή τους. Έτσι και η Φραντσέσκα Φαράγκο, που έχεις δει στο ριάλιτι του Netflix Too Hot To Handle, πληρώνεται αδρά για ένα σέξι ποστ στο Instagram. 

Η Φραντσέσκα Φαράγκο, μοντέλο από τον Καναδά, απαριθμεί 4,8 εκατομμύρια ακόλουθους που συνεχώς ανεβαίνουν.

Η συμμετοχή της στο ριάλιτι ανέβασε στα ύψη τις μετοχές της και οι εταιρίες που συνεργάζονται μαζί της, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram παίρνει κατά μέσο όρο 8.500 δολάρια.

Ένας αριθμός που σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις «βασίλισσες» της πλατφόρμας (βλ. Καρντάσιανς), δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση αμελητέος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Attain, η Φραντσέσκα μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2020 κέρδισε 963.953,24 δολάρια!

Εδώ μπορείς να δεις φωτογραφίες της αλλά και βίντεο που… στοίχισαν ακριβά:

 

Exit mobile version