ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Γιατί τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο

Η σέξι εμφάνιση μιας όμορφης Τουρκάλας που ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο Ντιγιαρμπακίρ ενόχλησε τους Τούρκους.
Τουρκία: Γιατί τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο

Τουρκία: Γιατί τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο και την ανάγκασαν να πάει σε… ψυχίατρο.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «haberler» η Σιμούνγκ Σαρσιλμαζ ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο Ντιγιαρμπακίρ, όμως ανακοίνωσε την άμεση απόσυρση της υποψηφιότητάς της λόγω ανωτέρας… βίας.

Συγκεκριμένα η Τουρκάλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως η ψυχολογία της «είναι πολύ κακή και ότι μπορεί να επιβιώσει μόνο με φάρμακα».

Ο λόγος της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης της νεαρής ήταν οι απειλές που δέχτηκε από Τούρκους, λόγω της προκλητικής όπως την χαρακτήρισαν εμφάνισής της.

Μάλιστα οι Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου έφτασαν να απειλούν την Τουρκάλα για την ίδια της τη ζωή.

Η ίδια πάντως δήλωσε πως θα πάει στη Γενική Εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ και θα υποβάλεί μήνυση ενάντια σε όσους λογαριασμούς στα social media την απειλούσαν.

πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Γιατί τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.