ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε λίμνη – Τρεις τραυματίες

Σοκαριστικό ατύχημα στην Τουρκία με πτώση λεωφορείου σε λίμνη.
Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε λίμνη – Τρεις τραυματίες

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ανατολική Τουρκία, όπου λεωφορείο έπεσε σε λίμνη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

Όλα έγιναν στην πόλη Ατάμπεϊ της ανατολικής Τουρκίας, με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο, να προσπαθεί απεγνωσμένα να ελέγξει το τιμόνι καταλήγοντας τελικά σε λίμνη.

Στο λεωφορείο υπήρχαν δέκα επιβάτες οι οποίοι ευτυχώς πρόλαβαν και γλίτωσαν τα χειρότερα.

Το ατύχημα καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας τόσο εντός του οχήματος, όσο και παρακείμενες που υπήρχαν κοντά στη λίμνη Καρακάγια.

«Δεν μπορούσα να γυρίσω το τιμόνι δεξιά. Το λεωφορείο επιτάχυνε, έκανα δυο με τρεις ελιγμούς και το αυτοκίνητο έπεσε στο νερό» περιέγραψε ο οδηγός του λεωφορείου.

Αυτό γέμισε γρήγορα νερά και φαίνεται πως οι επιβάτες είναι πανικόβλητοι προσπαθώντας να βγουν έξω, παλεύοντας να κρατήσουν το κεφάλι τους επάνω από το νερό.

Περαστικοί που βλέπουν το περιστατικό, πέφτουν στο νερό και σπάνε τα τζάμια του λεωφορείου ώστε να βγουν έξω οι εγκλωβισμένοι επιβάτες.

Στο σημείο φτάνουν αμέσως και δύτες προκειμένου να ερευνήσουν αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο λεωφορείο, το οποίο τελικά βυθίστηκε.

Σαν από θαύμα από το ατύχημα αυτό τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τρεις από τους επιβάτες. Οι αρχές διερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ… 


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε λίμνη – Τρεις τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.