ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ο Ερντογάν έκανε αύξηση στον εαυτό του 40,4% – Πόσα λεφτά παίρνει το μήνα

Μπορεί η Τουρκία να περνάει οικονομική κρίση όμως ο πρόεδρος της κατάφερε να πετύχει αύξηση στον προσωπικό του μισθό.

Τουρκία: Ο Ερντογάν έκανε αύξηση στον εαυτό του 40,4% - Πόσα λεφτά παίρνει το μήνα
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καταγγελίες για κατάσχεση των οικονομικών πόρων της χώρας δέχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Τουρκία καθώς την ώρα που πάνω από 10 εκατομμύρια συμπολίτες του ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας αυτός αυξάνει τον μισθό του κατά 40,4%!

Ο Τούρκος πρόεδρος παρουσίασε τον πρόσθετο προϋπολογισμό του στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας στον οποίο φαίνεται η αύξηση στον μισθό του ίδιου.

Την αποκάλυψη κάνει το τουρκικό σάιτ cumhuriyet.com.tr σε άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο σάιτ, αποδεικνύεται πως η οικονομική κρίση την οποία περνάει η Τουρκία δεν αναφέρεται στον ίδιο αλλά μόνο στους πολίτες του.

Την ίδια ώρα που οι αυξήσεις στο ρεύμα σοκάρουν τη χώρα με τις φήμες να λένε για τιμολόγια με αύξηση ως 30%, η κίνηση του Ερντογάν να αυξήσει τον δικό του μισθό φέρνει αντιδράσεις. Ήδη μέλη της CHP και της αντιπολίτευσης μίλησαν για αυτό στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο μηνιαίος μισθός για τον ίδιο τον Ερντογάν κυμαίνεται στις 141.453 Τούρκικες λίρες ποσό δηλαδή που φτάνει τα 7.755 περίπου ευρώ.

Ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται λοιπόν πως εκτός από τις προκλήσεις του προς την Ελλάδα με τις καταγγελίες που πρόκειται να κάνει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για αποστρατικοποίηση των νησιών, προκαλεί και τον ίδιο του το λαό και τους συμπολίτες με τις πράξεις του.

Ελληνοτουρκικά – Προέδρος Πομάκων σε Ερντογάν: Και ο Μουσολίνι πριν εισβάλει στην Ελλάδα έλεγε μεγάλα λόγια – Είδες τι έπαθε

Ελληνοτουρκικά – Σάββας Καλεντερίδης: Δεν έχει αμυντικό χαρακτήρα η τουρκική Στρατιά Αιγαίου – Τι έπρεπε να κάνουμε

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Συμβιβασμό Ελλάδας – Τουρκίας προωθούν οι ΗΠΑ

Exit mobile version